Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Крис Браун с обвинение, изнасилена жена в дома му

отпечатай новината

11.05.2018 12:47 | Видян 1921 пъти

Крис Браун с обвинение, изнасилена жена в дома му

Американка обвини Крис Браун, че е била изнасилена по време на парти в дома му, където имало много наркотици и алкохол, пише Франс прес.

Джейн Дау обяснила пред органите на реда, че била принудена да посети дома на рапъра след концерт в нощен клуб на 23 февруари 2017 г. и че няколко пъти била изнасилена от рапъра Лоуел Грисъм, чието сценично име е Йънг Ло.

В иска, представен пред лосанджелиски съд, се казва, че след концерт в нощния клуб „Уан оук“ Дау и съквартирантката ѝ срещнали Грисъм, който ги поканил на парти в звукозаписно студио с Крис Браун. Там Грисъм взел телефоните на двете жени.

След това Дау посетила дома на Браун, тъй като Грисъм ѝ казал, че единствено там ще може да получи телефона си. В дома на Браун партито продължило. Дау не получила обратно телефона си и не можела да напусне имението, което било заключено.

Според ищцата, 29-годишният Браун дал на гостите си алкохол и твърди наркотици, като ги подканил да се забавляват. Дау отказала да приеме наркотици. Тя се оказала в една стая с няколко жени, които правели секс с Грисъм и Браун. Джейн отказала да се съблече и да прави секс с когото и да било.

В иска се уточнява, че ѝ било попречено да напусне помещението и че тя няколко пъти била изнасилена от Грисъм и била сексуално нападната от друга жена, представена като Дау Екс.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !