Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Гери-Никол сияе до Галин

отпечатай новината

11.05.2018 17:26 | Видян 3131 пъти

Гери-Никол сияе до Галин

След като месеци наред се пише за тайна връзка между бившия футболист Благой Георгиев- Джизъса и Гери-Никол в светските среди вече всички бяха убедени, че присъствието на Благо на всеки епизод на "Като две капки вода" не е случайно. Папараци дори проследиха двамата и известен вестник излезе със скандални снимки на двете звезди по време на романтична вечеря, само двамата.

И докато, обаче младата идолка успя да заблуди всички медии с връзката си с Благо, някак между другото минаха честите й снимки с фолк певеца Галин. Двамата изпълнители са най-успешните в България в момента и държат рекорди по участия и гледания в мрежата спрямо колегите си от всички жанрове.

Галин вече обяви, че Гери му помага за някои от песните, които изпълнителят композира, като интересно впечатление направи преди време и пост на Галин по време на снимките на песента "Me gusta", където Гери бе застанала до майката на тийн идолът.

И докато всички тези съвпадения до скоро се обясняваха с приятелство, многозначно се тълкува последната снимка на певеца. Галин постна в социалната мрежа Инстаграм снимка, на която е прегърнал Гери-Никол, а тя държи в ръката си красива червена роза с панделка. Коментарите веднага пламнаха и всички задават въпроса дали двете най-големи звезди в момента имат връзка.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !