Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Саймън Коуел търси талант и в България

отпечатай новината

14.05.2018 09:31 | Видян 1565 пъти

Саймън Коуел търси талант и в България

Продуцентът Саймън Коуел обяви, че работи върху мащабен сезон на предаването му America's Got Talent, в което ще издири най-добрите артисти, участвали в дъщерните формати на продукцията по цял свят. „Възможност да бъдат включени ще имат всички изпълнители, танцьори, комици и т.н., които са стъпвали на сцена за Got Talent („България търси талант“ у нас).

Това са 184 държави. Винаги съм искал да направя шоу с най-добрите сред най-добрите по цял свят“, обясни пред USA Today Коуел, в чийто архив от предавания влиза и X Factor. Към палитрата си от участници на международно ниво, продуцентът ще включи и победителите от досегашните излъчвани сезони в Щатите. Повече подробности около каста на новия 14-и сезон на продукцията все още не са известни.

Миналата година America's Got Talent се разписа с най-високия си рейтинг досега. Епизодите са привлекли по средно 16 милиона зрители пред малкия екран. В американския ефир предаването ще се завърне до броени дни – на 29 май, а международният сезон се планира да бъде излъчен през зимата, обяви Пол Теледжи от телевизията NBC, която излъчва America's Got Talent.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !