Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Бременната Преслава не си сменя дрехите

отпечатай новината

14.05.2018 13:55 | Видян 2142 пъти

Бременната Преслава не си сменя дрехите

Бременната Преслава отказва да се преоблича и ходи с едни и същи дрехи по всичките си участия. Певицата не сваля любимия си черен потник, който за момента добре скрива заобленото й коремче. Към него слага червен панталон и сандали с висок ток в същия цвят.

Колкото и да я убеждават, отказва да се покаже пред фенове в друг тоалет. Говори се, че звездата се тресяла от суеверия и затова не искала да сменя дрехите си. По примера на Едит Пиаф, която от началото до края на кариерата си излиза пред публика, облечена в обикновена черна рокля, Преслава решила също да се придържа към еднообразието. Много държала на своя любим потник и впития си панталон с червените сандали.

Не можела да излезе на сцената, ако поне два от трите елемента не присъстват в облеклото й. Както се вижда от снимките, от време на време певицата от Добрич си позволява да махне потника, но този, който слага на негово място, задължително също е черен и подобна кройка. Единствената разлика, която допуска, е в щампата.

Освен суеверие, другото обяснение за склонността на Преслава да избягва преобличането е в спестовността. Твърди се, че мъжът на певицата – Павел Лазаров, съвсем не бил толкова богат, за колкото тя първоначално го смятала.

Затова се налагало да избягва излишни разходи, особено сега, когато участията й намаляват заради бременността. Звездата смятала, че най-лесно е да се откаже от специалните дрехи за бременни, които след няколко месеца вече няма да й трябват. По същия начин преди време постъпи и Деси Слава. Тя ходеше по участия с общо три рокли в напълно еднакви кройки. За разлика от колежката си обаче, блондинката ги сменяше всяка вечер.

Преслава засега отказва да съобщи точно в кой месец на бременността е и кога се очаква раждането. Прави впечатление обаче, че легендарните гърди на певицата растат в пъти по-бързо от корема й. Колкото и да наедрява заради бременността, обиколката на талията не е в състояние да надмине гръдната обиколка на звездата.

Феновете й са сигурни, че тя вече носи само сутиени по поръчка, тъй като стандартните размери едва ли й стават. „Късметлийка! Хормоните й се отразяват добре на фигурата”, завиждат колежки на добричлийката, предават от Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !