Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кристина Агилера с още една нова песен

отпечатай новината

14.05.2018 15:57 | Видян 1761 пъти

Кристина Агилера с още една нова песен

Днес световната суперзвезда Кристина Агилера представи още една нова песен. Сингълът е озаглавен Twice (Вирджиния Рекърдс/Sony Music). Песента излиза една седмица след сингъла Accelerate с участието на Ty Dolla $ign и 2 Chainz – първият нов проект от поп дивата от 2014-та година.  

Accelerate и Twice ще влязат в предстоящия студиен албум на Кристина Агилера, озаглавен LIBERATION, който ще излезе на 15/06 у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версии. Liberation е шести студиен проект в дискографията на певицата, шест години след посления й албум Lotus (2012, Sony).

Албумът на физически носител е наличен за предварителни поръчки в онлайн магазина musicmall.bg Всички фенове, които поръчат дигиталната версия на албума предварително в платформите, ще получат директен достъп до синглите Twice и Accelerate feat. Ty Dolla $ign и 2 Chainz.

Агилера анонсира в социалните мрежи и новината за предстоящото си турне в Северна Америка тази есен. Това е първото турне на звездата от 10 години насам. Турнето стартира на 25-ти септември, включва 22 града в някои от най-емблематичните зали в Америка – две поредни вечери в Радио Сити Мюзик Хол в Ню Йорк, две вечери в Чикаго Тиътър, в Бостън, Оукланд, Денвър, ЕлЕй, Лас Вегас и други.

Продажбата на билети стартира на 18-ти май. В допълнение към новината за турнето, Кристина Агилера ще направи телевизионна премиера на предстоящия си дует с Деми Ловато - Fall In Line – на сцената на музикалните награди на Билборд, които ще се проведат на 20-ти май.

Агилера ще бъде и звездата на популярните летни концерти, организирани от тв шоуто Today Show, на 15-ти юни. Кристина Агилера, носителка на наградата Грами, певица и композитор, е сред най-успешните имена в световния шоу бизнес, благодарение на изключителните си вокални способности, артистичност и множество хитове.

Кариерата й включва повече от 43 милиона продадени копия от албуми, пет №1 сингъла в чарта на Билборд Hot 100 (което е четвъртото най-добро постижение от жена изпълнител) в продължение на три десетилетия – от 90- те години до днес. Тя е носител на 6 награди Грами (включително и Грами за латино музика).

Агилера притежава собствена звезда на Алеята на славата и е сред малцината артисти на възраст под 30 години, когато е включена в престижната класация на списание Rolling Stone – 100-те най-велики певци на всички времена. През 2011 година тя влизе в света на телевизията като ментор в музикалното риалити The Voice.

През последните близо 10 години, Кристина Агилера е изключително активна с работата си за хуманитарната организация в подкрепа на гладуващите по света –  Yum! Brands’ World Hunger Relief.  От 2009 година насам тя е официален говорител на организацията и инициативите, в които участва, са събрали до момента над 150 милиона долара в подкрепа на различни хуманитарни програми.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !