Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Криско: Най-трудно ми беше, когато дойдох в София

отпечатай новината

14.05.2018 15:41 | Видян 2540 пъти

Криско: Най-трудно ми беше, когато дойдох в София

Песента ви със Слави стана голям хит?
Заради песента ни със Слави пренаписаха учебника по музика. Написаха джан-джун (смях). Този израз го научих от Любо Киров. Използва го, когато нещата се случват рязко.

Благодарение на тази песен ти се уреди с рубрика в едно предаване на bTV. Не кое да е, а класиката в жанра – „Шоуто на Слави“. Гледах там Слави колко много те прекъсва, да знаеш, че тук няма да те прекъсвам.
Да, но аз вече влизам в ритъм и започвам аз да прекъсвам.

Как си подбираш гостите? Аз защо не съм поканена? Знаеш ли кой е единственият гост, който Слави е внесъл на ръце в студиото? През 2002 г.
Хубаво! Аз ще те внеса на табла, със суши джан-джун върху теб... Продължавай по сценария...Аз не съм рап певец, не ме бъркай. Дори не съм облечен като такъв.И двамата сме зодия Телец. Телците обичат три неща: пари, секс и ядене. Не знам за твоите книги, ама моята е много хубава. Не ти нося бройка, защото тиражът се изчерпа. Имам само една чернова вкъщи. Сам си я писах, имах хора само за пунктуационни редакции. Книгата не е автобиографична, тя е само за последните 10 години от моя живот, мои случки и наблюдения.

Има слухове, че от следващия сезон вече ще водиш всеки ден „Шоуто на Слави“.
Да, той Слави вече ще е само сценарист (смях). Разбира се, че взимам голям хонорар. Вече аз плащам тока на Слави в студиото.

Слави как се съгласи да участва в твоя клип? Той рядко приема дуети с хора, които не са близки до неговото сърце.
Ти откъде знаеш какви са ни отношенията. Може да сме роднини. Може да ме е осиновил. Възможно е да съм негов незаконен син. Виж, че и аз съм висок (смях).

Ти тъкмо навърши 30 години. Какви бяха мечтите ти преди 10 години?

Същите. Още преди да дойда да живея в София, предчувствах, че нещо ще се промени и нещо по-странно и по-различно ще ми се случи. Не мога да ти кажа защо и как съм си го мислил, но така беше. От малък съм бил борбена личност, искал съм да постигна нещо сам. Затова съм държал родителите да не ми помагат финансово. Вярващ съм. Близо до жилището ми в София има параклис и често паля по една свещ. Когато дойдох в София, живях в Студентски град, блок 10, стая 316. Много мизерен блок. Това може би бяха най-трудните ми години. Намерих си работа на третия ден, започнах като диджей. Даваха ми 20 лева на вечер. Четири дни в седмицата.

Близък ли си с Мария Илиева?
С Мария Илиева сме много близки, ходих скоро да видя момченцето й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !