Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Асен Блатечки си отглежда шкембе

отпечатай новината

15.05.2018 10:30 | Видян 2353 пъти

Асен Блатечки си отглежда шкембе

Актьорът Асен Блатечки е напът да се превърне от секссимвол в застаряващ чичко.

Той е отпрал такова шкембе, че прилича на бременна в седмия месец жена. Това сринало иначе високото му самочувствие и даже му пречело да бъде пълноценен в работата си. „Ударих сто кила! Никога не съм бил толкова дебел!”, жали се самия Асен.

Причината Блатечки да надебелее така драстично се дължи на опита му да откаже цигарите. Той сам признава, че издържал цяла година без да пафка, но за сметка на това се тъпчел с храна до пръсване и последствията не закъснели. Наскоро актьорът се върнал към порока си, защото вярвал, че така ще върне предишната си форма, но уви – кантарът не мърдал и с килограм надолу! Само за година и половина Блатечки е наддал с над 15 килограма, които направо го видоизмениха, писа „Таблоид“.

Асен пропушил още в тийнейджърска възраст и толкова му се усладило, че скоро се пристрастил към тютюневия дим. Покрай огромното напрежение в работата и в личния си живот той достигал до 3-4 кутии на ден. Цигарите били неговото средство за разпускане, но пък му докарали здравословни проблеми – изморявал се по-бързо, задъхвал се и кашлял зловещо.

В началото на миналата година актьорът взел трудното решение да се откаже от порока и за първи път устискал пред никотиновата зависимост. Той проявил завидна воля и цели 12 месеца не слагал цигара в устата си, но за това време качил повече от 15 кила и шкембето му започнало да води собствен живот. За да се разсейва и да не мисли за пушене, Асен наблягал на храната и така неусетно се ошишкал, а от стегнатите му коремни мускули не останала следа. Негови колеги издават, че той трудно се побирал в сценичните си костюми и се наложило шивачи да ги преправят, съобразявайки се с новите му размери.

Според запознати 46-годишният Блатечки не бил никак доволен от визията си и се опитвал да отслабне, но с напредването на възрастта ставало все по-трудно да поддържа добра форма. Вече не бил така енергичен, както преди, а и не му оставало време за редовни тренировки във фитнес залата.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !