Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бащата на Меган Маркъл с инфаркт, пропуска сватбата

отпечатай новината

15.05.2018 11:48 | Видян 2369 пъти

Бащата на Меган Маркъл с инфаркт, пропуска сватбата

Броени дни преди сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл, бащата на актрисата обяви, че няма да присъства на голямото събитие.

Първоначално Томас Маркъл беше потвърдил, че ще отведе свяота дъщеря до олтара, но в последния момент се отказа. Той заяви, че преди 6 дни е получил инфаркт и не желае да поема риск и “да изложи” дъщеря си на сватбената церемония.

Преди няколко дни пък той позира за папарашки снимки, на които се вижда как г-н Маркъл посещава интернет зала и наблюдава кадри на Меган и Хари. Впоследствие той потвърди, че е получил заплащане за тези снимки, но това не е била основната му мотивация. Фотосите са били продадени за близо 100 000 лири стерлинги. Запознати разкриват, че именно това е подразнило аудиторията, а от своя страна бащата на Меган заяви, че не иска да излага дъщеря си и кралското семейство. Близки до Томас споделят, че той се чувства виновен за това, че “се е продал” на папараците. Той искал да поправи имиджа си, но вместо това се показал като “глупав и смешен”.

Меган Маркъл била много разстроена от ситуацията. Тя искала баща й да присъства на сватбата. От двореца Кенсингтън излязоха с безпрецедентно изявление. “Това е много личен момент за госпожица Маркъл в дните преди сватбата. Тя и принц Хари отново молят за разбиране и уважение към господин Маркъл в тази трудна ситуация”.

източник: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !