Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Емануела отива при Хари и Меган на сватбата

отпечатай новината

16.05.2018 11:47 | Видян 2044 пъти

Емануела отива при Хари и Меган на сватбата

Емануела ще е една от щастливките, които ще усетят еуфорията около кралската сватба на принц Хари и Мегън Маркъл. На 19 май е концертът на българската звезда в Лондонското сити, а същия ден в параклиса Сейнт Джордж в Уинзор, във вечна вярност ще се врекат шестия поред наследник на британската корона и неговата американска избраница.

Тези дни целият свят е насочил вниманието си към Лондон, който вече е готов за бляскавото събитие, пише БЛИЦ. Емануела е щастлива, че организаторите са избрали тази дата за нейното клубно парти, защото така най-истински ще усети духа, който витае в мегаполиса.

Неслучайно тя е избрала да не пътува сама този път, а заедно със своя годеник Мартин Николов. Само преди няколко дни звездата обяви в своя фейсбук профил, че е сгодена.

Предложението е отправила самата тя по време на свое участие в Студентски град в София, а очевидци я цитират: “Преди една година срещнах един човек, който много обичам. Той преди малко ми каза, че това са мъжки работи и трябва той да ми предложи… обаче, мисля, че аз трябва да ти предложа. Така че, би ли се оженил за мен и ще ме обичаш ли до края на живота ми”, попитала Емануела своя любим Мартин Николов, който без да се замисля приел предложението.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !