Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бивш на Тоца: Тя е най-добра в леглото от всички миски

отпечатай новината

16.05.2018 12:48 | Видян 3029 пъти

Бивш на Тоца: Тя е най-добра в леглото от всички миски

Бивш любовник на Мис България 2009 Антония Петрова разкри пред Галерия пикантни подробности около интимния живот на моделката. По думите му блондинката била една от най-добрите в леглото, а в оралната любов била истинска кралица.

"Бил съм с много миски, но Антония няма равна на себе си. С уменията си в кревата спокойно може да прелъсти и най-тлъстия милионер. И го прави", твърди бизнесменът, опитал от сладострастните ласки на Петрова. Двамата са прекарали няколко бурни нощи, като мъжът се свързал с нея по препоръка на свой приятел.
"Носи ѝ се слава на тигрица в леглото и най-вече – на фелациото. Уверих се, че слуховете не са никак преувеличени", разказва бившият любовник на Петрова. Не бил особено възхитен от визията и фигурата ѝ, но пък сексът компенсирал недостатъците.

Според него неслучайно всички мъже в живота ѝ са били от милионер нагоре. „Едва ли ги привлича с външния си вид. Има далеч по-хубави миски от нея. Но таланта ѝ в леглото струва милиони“, кълне се любовникът. В "Червеното тефтерче" на Антония Петрова има записани не едно и две имена на богаташи. Миската бе женена за мултимилионера Александър Бередин, за когото се говореше, че ѝ е купил титлата Мис България.

Преди 2 години двамата влязоха в бракоразводна битка за 30 милиона долара и няколко имота край морето. След раздялата с Бередин Петрова бе свързвана с още няколко мастити милионери, сред които богатият бизнесмен Никола. Преуспелият млад предприемач я водеше всеки месец на почивка в чужбина и я глезеше с маркови подаръци, очевидно доволен от връзката им. Наскоро обаче стана ясно, че двамата са се разделили, а оборотната миска вече цъфти от трепетите на нова любов.

Тези дни Антония Петрова се щракна на гръцкия остров Пефкохори край луксозна вила с огромен басейн и разбира се – бутилка шампанско с две чаши вино. Кой е новият богаташ до нея, не е ясно, но явно и той е омагьосан от оралните ѝ умения, кискат се в светските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !