Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско искал по 20 бона на вечер от Слави

отпечатай новината

16.05.2018 13:03 | Видян 1878 пъти

Криско искал по 20 бона на вечер от Слави

Рапърът Кристиан Талев – Криско извивал ръцете на Трифонов за хонорара си от рубриката Гле`й как се пра`и в Шоуто на Слави, научи Галерия. Изпълнителят на Видимо доволни искал от Дългия по 20 000 лева на вечер. Криско дори смятал, че са малко, предвид рекордната гледаемост, която ще подсигури. „Даваш ми по 20 бона всеки петък и си стискаме ръцете. Иначе съм аут“, заплашвал Криско.

На опитите му за изнудване Слави само се изсмял и му дал да разбере, че при него тия номера не минават.

В крайна сметка рапърът склонил да води рубриката си срещу много по-нисък хонорар, поне докато не влезе в час. „С дървеното си поведение Криско и толкова не заслужава, но Слави няма избор – знае, че младите зрители го харесват“, ядосват се от екипа на Шоуто на Слави.

В музикалните среди пък изобщо не са учудени от алчността на Криско. Сред колегите си рапърът е известен с жаждата си за пари и пословичната стиснатост в същото време. Легенди се носят за Криско Стиско, който никога не си плащал сметките по заведенията.

А когато управителят учтиво го помоли да се разплати, рапърът отговарял надуто: „Ква сметка, ве!? Аз съм Криско! За вас е чест, че съм посетил заведението ви, вие трябва да ми платите“. „По клубовете, видят ли го, направо им се плаче. Смуче яко уиски и накрая си тръгва“, разказват запознати.

Когато Дългия го поканил за водещ на рубрика, бил наясно със скъперническите маниери на Талев, както и с несметната му алчност. Затова се презастраховал със специални клаузи в договора на Криско.

Там изрично се посочва, че хонорарът на рапъра е твърдо фиксиран и в следващите 6 месеца няма право да се оттегля по собствено желание.

„Слави въобще няма да цепи басма на Криско. А пък 20 бона ще види, когато го стигне на ръст“, гъбаркат се от екипа на Дългия. Те допълват, че шефът им много се дразни на подобни алчни типове и няма да се поколебае да го изобличи в ефир.

Всъщност Трифонов вече засегна Криско на тази тема още в първия епизод на Гле`й как се пра`и. „Стига си говорил за себе си в трето лице, единствено число. За много голям се помисли. И в книгата си на места много се надуваш. Изкара се спасителя на българския шоубизнес! Нагъл си“, рекна му го Дългия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !