Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Пилето на Иван Юруков полита към Германия

отпечатай новината

16.05.2018 15:52 | Видян 1436 пъти

Пилето на Иван Юруков полита към Германия

Любимецът на публиката от сцената и телевизионния екран – актьорът Иван Юруков, ще представи своя симпатичен, забавен, смислен и славен моноспектакъл „Пилето, което казва ку“ на голяма сцена в театър „Сълза и смях“.

Това ще се случи само на 29 май от 21.30 ч., когато чаровникът ще излезе съвсем сам на сцената, за да поведе зрителите с лекота към едночасовото театрално приключение, композирано от текстове на Александър Урумов.

Традиционно представлението се играе в залата на Нов театър НДК, но напоследък там се оказва тясно за всички желаещи да срещнат на живо талантливия актьор, чиято популярност расте главоломно с тв шоуто „Като две капки вода“. През февруари спектакълът за първи път се срещна с публика извън страната.

Игра се пред пълни салони в Лондон и Бирмингам. В края на този месец и началото на юни идва ред „Пилето, което казва ку“ отново да полети зад граница, за да зарадва българите в Кьолн, Щутгарт, Мюнхен и Франкфурт. Преди това обаче, на 18 май, ще участва в Националния фестивал на малките театрални форми във Враца.

Увлекателно, с премерено чувство за хумор, актьорът представя героя си – нощен пазач на секретен склад, когото в хода на спектакъла виждаме в ролята на различни чудати персонажи. Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков-баща, а самият Иван Юруков се справя чудесно и с ролята на режисьор.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !