Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Цонева не ще сватба

отпечатай новината

17.05.2018 10:48 | Видян 2188 пъти

Деси Цонева не ще сватба

„Рано ми е за сватба. С гаджето ми се познаваме едва от година”. Така Деси Цонева отклонява всякакви въпроси свързани с потенциален брак.

Чаровната водеща преди дни бе засечена на моминско парти на своя приятелка. Цяла вечер тя не свали воала от главата си, но прие да го носи само за майтапа.
Иначе не иска и да чуе за сватба.

„Не съм готова за сватба. Няма да се женя скоро. Рано ни е още да мислим за тези неща. Това е сериозно решение. Все пак ние сме заедно само от една година”, заяви още Деси.

35-годишната дама има връзка с издателя Явор Стефанов, но колкото и да се обичат, двамата очевидно не бързат със сватбата. Преди година Деси бе по-уверена от всякога, че иска брак и още деца. Тогава тя бе обвързана с Георги Джамов и крояха планове за луда сватба.

Деси дори искаше да се омъжи, докато се спускат със ски по пистите на Банско, но малко след годежа обяви, че сватба няма да има.

Със сегашния си приятел Цонева изживява истинска романтична приказка, но все още не е готова за брак. Това не й пречи да изживява вълнуващи ваканции по екзотични места, като последното от тях бяха Малдивите.

А малко след завръщането си, Деси празнува на моминско парти със своя приятелка. Макар и на шега водещата влезе в ролята на булката, като се окичи с воала. Но не иска и да чуе, да го носи насериозно.

Преди години Цонева все пак се видя като булка, по време на брака си с Янчо Таков — младши. Двамата имат син, но бракът им приключи с пълна катастрофа, две години след като си казаха заветното „Да”. Това е и причината Деси да не иска да чуе за втори брак, за който по-късно може да съжалява.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !