Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Траволта: Единствената гаранция в живота е вярата в себе си

отпечатай новината

17.05.2018 09:00 | Видян 3056 пъти

Траволта: Единствената гаранция в живота е вярата в себе си

БОРИС АНГЕЛОВ
СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА 19'
КАН


Джон Траволта дойде в Кан заради прожекцията на плажа, посветена на 40-годишнината на култовия му филм Брилянтин и за търговската прожекция на новата си продукция - Готи, където влиза в кожата на легендарния мафиот, а домакините му дадоха зала Бунюел за среща - това е неформална изповед и дискусия не само с журналисти, но и с кинаджии на голяма звезда, каквито има по няколко на всяко издание на феста. Човекът на 19' беше единствената бг медия сред 100-тината присъстващи, които участваха в разговора. По топлото му отношение към неговата съпруга, сме сигурни, че обвиненията срещу него са пълна глупост, а по думите му съдим, че е един от най-мъдрите мъже в Холивуд и изобщо в медийния свят, както сами ще се убедите. Предаваме едно към едно само думите на суперзвездата, които са наистина смайващо искрени и конкретни, пък и пълни със съвети:

 "Разбрах, че ще стана режисьор, когато съвсем малък се влюбих във филма Улицата. Нашите много обичаха Фелини и Бергман и ни възпитаха да ги харесваме, и дори повече от това, със сестра ми. Тя беше семейно определена да стане звездата на фамилията, не аз.

Играли сме заедно - малцина знаят, че тя е келнерката, която ни гледа по телевизията в Брилянтин. Изобщо, работя с всички от семейството. Другата седмица започваме снимки с дъщеря ми Ела, която е тук. Съпругата ми играе с мен в премиерния ми филм Готи...По този повод се сещам за обичайното мислене на зрителите, че актьорът обича героите, които представя, че са му близки, че приличат на него. Е, ние с Готи никак не си приличаме. Освен може би по страстта към хубавите дрехи...

Аз честно казано, никога не съм се харесвал много и наистина се изненадвам, когато разбера за някой, който много ми се кефи. Направо ме шашна Бенисио Дел Торо, като ми каза, че гледайки ме 14 пъти в Брилянтин и не знам колко в Треска в събота вечер, решил да стане актьор, когато бил тийнейджър. Бенисио Дел Торо го казва, не кой да е!...Кариерата много ми потръгна в края на 70-те, но после през 80-те имах спад. Разбрах за себе си нещо, което винаги ме тегли нагоре в трудни моменти. В живота няма никакви гаранции: нито богатството, нито работата за някаква голяма фирма или човек, нито титлата и славата.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !