Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники Илиев и звезди от Под прикритие представят 6-та книга на БГ Стивън Кинг

отпечатай новината

17.05.2018 14:42 | Видян 1740 пъти

Ники Илиев и звезди от Под прикритие представят 6-та книга на БГ Стивън Кинг

Режисьорът Ники Илиев и актьорите от „Под прикритие“ Пламен Манасиев и Любен Кънев първи ще четат новата книгата на младия писател Иво Христов. Известният като българския Стивън Кинг ще представи своята шеста книга „Отломки от минал живот“ на специално събитие, което ще се проведе утре вечер от 19 ч. в столичния клуб „Оникс“ (бул. „Цар Освободител“ 9).

В четенето ще се включи и един от най-популярните български влогъри Калоян Димитров – Ballan, носителката на титлата Miss Top Of The World и светска журналистка на „Телеграф“ Елизабет Методиева, както и българския Роналдо Даниел Златков. Освен тях на сцената ще се качат още дуото Toshey& Kukusheff, талантливата певица Кристиана Асенова, Дани Левън, както и Моисей Стойчев, които ще приповдигнат настроението на гостите с най-новите им музикални хитове.

В романа „Отломки от минал живот“ 16-годишният писател отново набляга на темите свързани с болката, отмъщението и любовта. Безмилостен убиец психопат броди из улиците на Града на ангелите в дебнене на поредната жертва. Двамата детективи, заели се с преследването му не мислят да се отказват, защото няма перфектно престъпление.

Книгата е първата част от случаите на детектив Оливър Луис. "Мисля, че за хората със здравословни проблеми е най-добре да се научат как да контролират болестта, а не да се случва обратното. Аз никога не съм позволил на болестта да ме контролира и се чувствам истински здрав - там между сърцето и стомаха, където би трябвало да се намира душата. Щом там съм здрав, значи нямам никакви проблеми“, споделя писателят Иво Христов, който от 4 години се бори със заболяването „Неврофиброматоза – тип 2“.

Източник: monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !