Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Уитни многократно изнасилена от братовчедка си разкрива уникален документален филм

отпечатай новината

18.05.2018 09:31 | Видян 2189 пъти

Уитни многократно изнасилена от братовчедка си разкрива уникален документален филм

Това отключва бискесуалността и наркоманията й като тийнейджърка, съсипали живота на най-продаваната певица в историята с повече №1 хитове от Елвис и Бийтълс


БОРИС АНГЕЛОВ
СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА 19'
КАН


Проблемите, които водят до самоубийството на Уитни Хюстън са причинени от неизвестен досега факт - тя е била многократно изнасилвана от своята първа братовчедка, знаменитата певица ДиДи Уорлик, сестра на още по-знаменитата певица Дион Уорлик (Walk On By, What Friends Are For). Това става, когато бъдещата най-продавана певица в световната история и притежателка на повече хитове №1 от супер класиците Елвис и Бийтълс, е още тийнейджърка.

Драмата отключва нейната бисексуалност, която е причина за многогодишната й връзка - още от училище с нейната най-добра приятелка Робин Крофърд, която е принудена от мъжа си Боби Браун да изгони насред финалната си криза, а за компенсация на този факт - зависимостта й от наркотиците, с които да потисне факта, че е различна. Всичко това разкрива уникалният нов документален филм Уитни, показан премиерно в Кан, дело на шотландския режисьор Кевин Макдоналд.

В двата часа, изпъстрени с ексклузивни интервюта с майката, братята и всички близки приятели и роднини на мегазвездата, включително с Боби Браун, стават ясни още много неща за успехите и провалите на Уитни, за която в анкета много от американците посочват, че най-големият й хит е ... химнът на САЩ, след като тя го изпълнява по удивително вълнуващ начин на Супербоул преди повече от 20 години. Интервютата са развеселяващо и насълзяващо искрени, а 2-та часа минават като миг.

Ефектът на филма е по-силен от игрален, особено с хармоничното включване на великите й песни - от Dance With Somebody до I Will Always Love You. 19 минути беше единствената българска медия на световната премиера на този филм, който публиката в България силно се надяваме да може да сподели като усещане. Защото това не е само гледане, а е феноменално и пречистващо преживяване.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !