Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Броснан събира пари за борбата срещу СПИН в Кан

отпечатай новината

18.05.2018 14:26 | Видян 1282 пъти

Броснан събира пари за борбата срещу СПИН в Кан

Екранният Джеймс Бонд - Пиърс Броснан, се включи в гала вечерята Киното срещу СПИН в рамките на 71-то издание на филмовия фестивал в Кан. Събитието се организира всяка година, като събира над 1000 знаменитости и гости в двореца Идън Рок в Кап д'Антиб.

"Тази фондация е по-голяма от всеки скандал, така че не смятам, че някой е особено разтревожен заради него тази вечер. Всеки е тук, за да даде своя принос за изкореняване на заболяване, с което се борим от толкова дълго време“, заяви певецът Джейсън Деруло по повод факта, че един от спонсорите на фондацията АМФАР, организираща Киното срещу СПИН, е Харви Уайнстийн.

Гала вечерта премина с изпълнения на Грейс Джоунс, Ели Голдинг, Стинг и Шаги, пише Монитор. Сред звездите на терен бяха още Кристен Стюарт, Ейдриън Броуди, Крис Тъкър, Люис Хамилтън, Джулиан Ленън, Парис Хилтън и др.

На традиционния търг бяха предложени за продажба произведения на изкуството, луксозни ваканции, автомобили и яхти. Колекция от 30 дизайнерски облекла бе продадена за 1,9 млн. долара, оригинална картина от Пиърс Броснан - за 1,42 млн. долара, а за колекция кожи на Лиз Тейлър бяха платени 519 600 долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !