Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Михаела Филева се бори с анорексията

отпечатай новината

21.05.2018 15:27 | Видян 2594 пъти

Михаела Филева се бори с анорексията

Михаела Филева се е стопила до критичните 47 кила в битка с анорексията. За ръста на певицата от 175 см теглото ѝ е повече от фатално. Хубавицата от няколко месеца е кожа и кости и въпреки че прилича на клечка, не спирала да пази диети и да твърди, че е закръглена, твърди Таблоид.

Брюнетката прикрива „дебелото“ с широки панталони и гащеризони. Откакто се раздели с рапъра Павел Николов и се залюби с чаровния диригент Максим Ешкенази, красавицата съвсем е залиняла, клюкарят в гилдията.

Михаела карала по цял ден на фрешове, плодове и чат-пат салата. В началото на кариерата си 27-годишната болярка споделяше, че се поддържа единствено с танци. Тогава обаче имаше значително по-апетитни форми от днес. Сега е абсолютно плоска както отпред, така и отзад.

Това не е никак женствено, въпреки че тя е много красива. Филева свалила близо пет килограма само в последните месеци от притеснения, че е дебела и новата ѝ половинка няма да я харесва. Други коментират, че отслабнала от нерви, задето се е захванала с женен мъж с дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !