Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

65 000 евро вдигат модела Кристин Илиева на крака

отпечатай новината

22.05.2018 10:02 | Видян 1733 пъти

65 000 евро вдигат модела Кристин Илиева на крака

Близките на пострадалата в катастрофа Кристин Илиева събират още 65 000 евро за бъдещи операции и рехабилитации в чужбина, които могат да гарантират на 100% възстановяването й. Дотук лечението на красавицата възлиза на около 70 000 евро, поради което семейството й трудно се справя със събирането на сумата и призовава дарители за помощ.

„В момента имам частична парализа на крака. Занапред всичко зависи от мен, защото коляното ми е наредено перфектно, само му трябва месец да зарасне”, сподели самата Кристин, която преди дни се прибра от лечение в Турция. Тя призна още, че след злополуката често получава паникатаки и кошмари.

Припомняме, че моделът пострада тежко при катастрофа край с. Българене, Плевен, след като пътува заедно с Дивна по пътя Русе-София. Певицата управлявала автомобила, а до инцидента се стигнало, след като тя загубила контрол заради превишена скорост и се ударила в мантинелата. Дивна се размина без наранявания, а манекенката едва не изгуби краката си. Над 60 човека се отзоваха да дарят кръв за Илиева.

Наскоро лелята на Кристин Илиева – Изабела Господинова, обвини Дивна за поведението й след инцидента.

Жената използва профила си във Фейсбук, за да се обърне към младата певица. „В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка“ е много по-тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Колко по-леко щеше да бъде и за двете, ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Приятелите са заедно и в добро, и в зло. И точно в нещастието, което ти ѝ причини, това приятелство щеше да бъде истинско.

Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата ѝ, да не я предаваш!“, гласят част от думите й. Господинова казва още, че не заклеймява изпълнителката на „Какво пък толкова“ и й пожелава достойнство, за да може да гледа хората в очите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !