Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лорд Минчев анализира Кралската свтба

отпечатай новината

22.05.2018 12:06 | Видян 2751 пъти

Лорд Минчев анализира Кралската свтба

Кралската сватба на 2018 година докосва камбаните и на други вероятности, които кънтят вече над Острова. Наравно с излизането от Европейския съюз Великобритания трябва да покаже на света отново своята независимост, своето имперско величие и прави това под лъчите на един почти кризисен пиар. Това заяви пред „Телеграф“ лорд Евгени Минчев – единственият българин, член на частен клуб „Мосиманс“ в Лондон, който е организатор на кралската сватба на годината.

„Кралските тържества, най-вече сватбите и ражданията, дори погребенията и тежките юбилеи, винаги са впрегнати в реклама на могъществото на короната, както и за тайни послания от страна на двореца“, каза той. „С излизането си от ЕС, с осъществяването на Брекзит Англия ще се превърне в офшорна зона“, която да владее финансовите потоци, като британските политици и бизнесмени винаги първо са изчислили своя интерес от това. Една сватба, освен че ще донесе близо милиард на икономиката, ще придаде свеж воал над злокобната от някои гледни точки ситуация по напускането на Великобритания на ЕС“, обясни лордът.

Не е за вярване какво направи Джордж Клуни на кралската сватба! Подхвана Меган и Кейт Мидълтън и... По думите му, добре е Меган Маркъл да изиграе последната си роля на актриса и да следва високо установения протокол, ако не иска да се превърне във „втората Даяна – в онази неблагодатна част от живота ѝ“. Той прави паралел със сватбата на принц Рение и Грейс Кели: „Златните клетки са красиви само за гледане отвън. А да живееш кралския живот, ако не произлизаш от него, е Давид и Голиат с кръвта на произхода“. Относно отварянето на двореца към масите, Минчев коментира:

„Разкрепостяването е вид инвестиция, защото не смятам, че нещо други може да води една империя освен финансовия интерес. В днешно време думата „робство“, макар и да звучи политическо нетолерантна. Е все още вярна с различните нюанси на своето приложение. Великолепието привлича работници, инвеститори така, както една силна лампа – комари и насекоми“.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !