Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джерард Бътлър на езда във Владая

отпечатай новината

23.05.2018 10:00 | Видян 2203 пъти

Джерард Бътлър на езда във Владая

Дни преди да отпътува от България, след като засне сцените си към Код: Ел Ей в София, Джерард Бътлър намери време за тренировка по езда. Това стана ясно от серия от кадри в социалните мрежи. Актьорът, чиято любов към страната ни е вече пословична, се посвети на любимия си спорт в конна база Св. Иван Рилски, намираща се в с. Владая.

Това не е първият път, в който звездата релаксира измежду снимачния си график около третата част от поредицата Код:(...). Преди няколко седмици холивудският ас посвири на перкусии в известен ресторант в Пловдив, включи се и в парти на Левски след като футболният отбор се класира за Купата на България.

48-годишният шотландец, придобил световна популярност с ролята си на цар Леонид в суперпродукцията 300, влезе при „сините“ окичен с шалче и запя любимите песни на левскарската публика. Бътлър се снима с играчите им и обеща да ги посети и за финала, като им пожела тогава да празнуват с трофей.

За да поддържа добрата си форма за екшъна пред камерата, той се довери на фитнесинструктора Ричард Величков, с помощта на когото вае тяло и Миглена Каканашева-Мегз.

"Много е точен, изпълнява всяко упражнение, което му покажа. Не е надут, сякаш тренирам със свой приятел", откровен е Величков, който доби популярност и като актуалният носител на титлата Мистър България.

Близо месец и половина отне работата на Бътлър по Код: Ел Ей у нас. В София той дойде в компанията на кученцето Шушка, което осинови преди месеци отново от Витоша.

Сюжетът на третото попълнение от поредицата Код:(...) ще постави специалния агент Майк Банинг на борда на самолет. Този път именно той ще се окаже в прицела на терористи, след като е несправедливо обвинен в опит за убийство на президента на Щатите (в ролята влиза Морган Фрийман – б.а.). Въпреки че мнозина предполагаха, че локацията на събитията в заглавието ще доведе до масово използване на специални ефекти, Бътлър загатна, че Код: Ел Ей ще се фокусира не толкова върху престрелките и раздаването на крошета, колкото върху вътрешните демони на героя му. Дали ще изпълни обещанието си, ще разберем чак през 2019 г., за когато е заложена премиерата на филма. Режисьор на продукцията е Рик Роман Во.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !