Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Ник Джонас организира ергенското парти на Джо

отпечатай новината

23.05.2018 12:32 | Видян 1166 пъти

Ник Джонас организира ергенското парти на Джо

С тежката задача да организира ергенско парти на брат си Джо се е нагърбил певецът Ник Джонас. Звездата от Джуманджи дава заявка, че празненството ще е култово, но в границите на нормалното.

„Това е нашето ергенско парти. Колкото е за него, толкова е и за нас. Ще бъде много респектиращо. Ще се забавляваме. Трябва да се забавляваме! Той ще се жени, това е голяма стъпка“, заяви пред сп. E! News той.

Изпълнителят на Anywhere беше първият, който поздрави Джо и звездата от кървавата сага Игра на тронове Софи Търнър за годежа им.

„Честито на брат ми и на бъдещата ми снаха! Обичам ви и двамата толкова много!“, написа той към кадър на разкошния пръстен на 22-годишната красавица.

Междувременно Търнър и Джо още не кроят планове за сватбата си. Засега е ясно, че Софи е поканила екранната си сестра Мейзи Уилямс за шаферка. За учаситето си в церемонията чаровното миньонче издаде в интервю пред Radio Times. На въпроса дали наддава за шаферка, Уилямс извика: „Аз вече получих ролята!“.

Тя издаде още, че планирането на церемонията ще започне след края на снимките на Игра на тронове, чийто последен сезон ще излезе през 2019 г.

„Чакаме да приключат снимките за да се заемем, но мисля, че вече е позволила на сърчицето си да се чуди и мечтае“, допълни Мейзи.

Софи и Джо вече живеят под един покрив и отглеждат две хъскита заедно – Уолдо и Порки Бискуит.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !