Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Опра Уинфри с Неделни разговори за душата

отпечатай новината

23.05.2018 13:48 | Видян 1687 пъти

Опра Уинфри с Неделни разговори за душата

На 29 май излиза подаръчното издание Неделни разговори за душата от Опра Уинфри, с печата на издателство Хермес. Книгата съдържа вдъхновяващи прозрения от култовото предаване. Определяна за "кралицата на медиите“, за най-влиятелната жена в света и за един от най-големите филантропи в американската история, Опра Уинфри несъмнено се нарежда сред най-авторитетните и уважавани обществени личности на нашето време.

Дете на самотна майка тийнейджърка, Опра израства в бедност и е жертва на насилие в продължение на години. Кариерата й започва случайно, когато в местно радиопредаване в Тенеси на шега я молят да прочете новините. Младата жена се справя толкова добре, че става първата чернокожа водеща на новините.

През 1983 г. вече води собствено предобедно шоу, което бързо набира огромна популярност. Три години по-късно стартира легендарната телевизионна програма Шоуто на Опра Уинфри. Последвалото е история, която продължава да бъде най-яркият пример за безпрецедентен медиен успех и висок професионализъм, подчинени на идеята за уважение към интересите и потребностите на зрителя.

Култовото шоу се излъчва над две десетилетия, като междувременно Опра постига нечуван успех като медиен предприемач, развива редица благотворителни каузи и става най-влиятелната жена в САЩ. Получава почетна степен от Харвардския университет и е удостоена с „Президентския медал на свободата“.

През впечатляващата си кариера Опра Уинфри е създала уникална връзка с хората по света. Като водеща и главен продуцент на едни от най-гледаните и награждавани предавания, тя носи просветление и надежда на милиони зрители.

В този сборник Опра Уинфри събира за пръв път най-съкровените и затрогващи моменти на просветление, вдъхновили милиони зрители на удостоеното с три награди Еми телевизионно предаване Неделни разговори за душата.

Книгата е съставена от десет глави, всяка от които представя важен етап от духовното пътешествие на самата авторка и започва с есе, написано лично от нея. Това е безценна колекция от най-значимите беседи на Опра с едни от най-уважаваните духовни лидери. Визионери като Тони Робинс, Ариана Хъфингтън и Шонда Раймс споделят какво са научили, търсейки смисъла на живота си.

Световнопризнати духовни учители като Екхарт Толе, Мариан Уилямсън и Уейн Дайър обясняват сложните ни връзки с егото и изцелителните сили на любовта, а бестселърови автори като Черил Стрейд, Елизабет Гилбърт и Елизабет Лесър обсъждат прошката. С над 100 красиви фотографии, много от които направени в имението на Опра в Калифорния, където се заснемат Неделни разговори за душата, този сборник ще се превърне в безценен спътник на читателя, пробудил се за чудесата и неограничените възможности на живота.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !