Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Гала правила секс на публично място

Гала е правила секс на публично място. Това стана ясно...

5 лв. водят Възвишение у дома онлайн

отпечатай новината

23.05.2018 15:18 | Видян 1724 пъти

5 лв. водят Възвишение у дома онлайн

След като се превърна в най-гледаното българско заглавие от 2010 г. насам, Възвишение прави и онлайн премиера. Лентата на Виктор Божинов се завърта на платформата „по поискване“ Neterra TV от днес, а за да имаме възможността да я изгледаме ще трябва да преброим между 5 и 11 лв.

При заплащане на наем за Възвишение ще можем да проследим приключенията на Гичо (Александър Алексиев) и Асенчо (Стоян Дойчев) в рамките на следващите 48 часа. Ако закупим продукцията срещу 11 лв. ще гледаме филма неограничен брой пъти.

„Индустрията върви в тази посока. Прекалено скъпо от икономическа гледна точка е да правим премиера навсякъде, затова стриймингът е логичното продължение. Най-големият ни страх е може би, че той предразполага към пиратството. У нас все още съществува разбирането, че не трябва да плащаш за нещо, което би могъл да получиш безплатно. А където има инвестиция, както е във филмовата индустрия, трябва да има възвращаемост. Тук не говорим дори за печалби“, обясни наскоро пред Монитор режисьорът.

Появата на Възвишение онлайн идва след успешен тур на филма по родните кина и няколко премиери в градове като Лондон, Москва, Прага, Виена и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !