Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Русата Златка кръшка с брата на Борис Дали

отпечатай новината

23.05.2018 17:15 | Видян 5756 пъти

Русата Златка кръшка с брата на Борис Дали

Златка Райкова още не се е омъжила и вече започна да кръшка. Изкусителката е изневерила на годеника си Георги Валентинов зад кулисите на шоуто Като две капки вода. Обектът на нейната страст бил братът на Борис Дали – Велислав Делибалтов.

Плейбоят, по когото Злати отдавна си падала, бил в публиката на шоуто седмица преди полуфинала. Той бил в агитката на Константин, с когото са приятели от години. Златка веднага го фиксирала, а след живото предаване започнала открито да флиртува с него. Велислав пък от своя страна постъпил като кавалер и отвърнал на демонстрираната от дамата симпатия със съответното внимание.

В крайна сметка всичко завършило с много страст директно зад сцената. Хората от екипа се опитали да са дискретни, но нямало как да не чуят пъшкането, което отеквало в едно от закътаните места зад кулисите.

Според познати на Златка, тя никога не е искала да се омъжва за ММА-боеца Георги, за когото се сгоди на сцената на предаването. Била приела предложението му, направено преди броени седмици, единствено с цел лична реклама и за да не изпада в неудобна ситуация, като откаже. Всъщност отдавна гледала встрани и си позволявала да кръшка на Валентинов с всякакви хора и на всевъзможни места.

Държала на връзката с боеца само защото й било удобно да има гадже с големи мускули, което да я защитава, ако се наложи. Всъщност обаче нямала особено намерение да става примерна съпруга, камо ли да ражда и възпитава деца.

По информация на Уикенд, 32-годишният Велислав също има уж сериозна връзка с брюнетка на име Ива, която за разлика от Златка няма нищо изкуствено по себе си. Въпреки това обаче около брата на Борис Дали да се носи цял рояк ухажорки, от чието внимание той често се възползва, когато приятелката му не е наблизо.

Говори се, че хубавата Ива била любимка на бащата на Велислав, който едва ли ще останал очарован, ако разбере, че връзката на сина му с нея е застрашена от жена с репутацията на Златка. Не е ясно и как ще реагира измаменият годеник Георги, когато разбере, че любимата му го мами и то на публични места пред очите на всички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !