Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Дедпул 2 се изстреля на върха на БГ боксофиса

отпечатай новината

24.05.2018 09:00 | Видян 1824 пъти

Дедпул 2 се изстреля на върха на БГ боксофиса

Дедпул 2 е най-гледаното заглавие от българските зрители на голям екран през изминалия уикенд. Това сочат данни на Националния филмов център. Комедийният екшън с участието на Райън Рейнолдс е привлякъл в салоните 31 212 киномани, като е генерирал печалби в размер на близо 339 хиляди лева.

Второто място в списъка на най-оборотните филми в родния боксофис през последните почивни дни е на българската лента Революция Х. Продължението на тийн сериала на bTV, в което с участие се разписа и "яката дупара" на родния поп Гери-Никол, направи премиерата си на 12 май. То е гледано от вече 25 331 зрители и е спечелило 213 хиляди лева от продажба на билети.

Бронзът в класацията отива при Отмъстителите: Война без край. За три седмици мащабната продукция на Marvel е привлякла общо 133 хиляди зрители пред големия екран и е спечелила малко над 1,5 млн лева от билети.

Топ 10 се допълва още от Зад борда, Такси 5, Зайчето Питър, Пчеличката Мая: Игрите на меда, Rampage: Унищожителите, Диагноза: Секси! и Сръчковците: Строго секретно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !