Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пайнер даде нова информация за състоянието на Емилия

отпечатай новината

25.05.2018 15:15 | Видян 5163 пъти

Пайнер даде нова информация за състоянието на Емилия

От фирма Пайнер, където Емилия работи, разкриха последни подробности за състоянието на певицата след зверската катастрофа, която тя претърпя. Изпълнителката пострада при инцидент, в който ранени са годеникът й и синът му. 

19-годишното момче, което е управлявало колата, е в изключително тежко състояние и лекарите почти не дават никакви надежди да се оправи. Иначе от Пайнер написаха следното: „Емилия е с травма, без опасност за живота, но остава за наблюдение. Това стана ясно на брифинг тази сутрин, на който директорът на столичната болница Св. Анна д-р Славчо Близнаков даде подробности за състоянието на певицата, нейния годеник Жорж Башур и сина му.

Емилия претърпя тежка катастрофа на 37-я километър от магистрала Тракия, посока Пловдив вчера следобяд. От болницата уточниха, че изпълнителката ще се възстанови напълно.“ 

От фирмата уточняват още, че на този етап всички участия на Емилия са отменени, а музикална компания Пайнер и телевизия Планета пожелават сили и на тримата да преодолеят травмите и бързо възстановяване. 

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !