Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристиан Костов без костюм на абитуриентския си бал

отпечатай новината

29.05.2018 11:23 | Видян 2452 пъти

Кристиан Костов без костюм на абитуриентския си бал

Кристиан Костов избяга от суетата и еуфорията около тоалетите за абитуриентския си бал, като се появи на празника си в Москва с ежедневно облекло. Момчето чудо, което се прочу, като завоюва рекордното за България второ място на „Евровизия“, сподели кадри от събитието в социалните мрежи, но ги изтри часове по-късно. „Няма да ги видите повече, ще се пръснат по света, но приятелите няма да се забравят, никога“, написа изпълнителят на Beautiful Mess под снимките.

След като още преди година бе приет документално в специалност пеене и композиране в „Бъркли“, Ню Йорк, наесен се очаква Костов да стартира и образованието си в САЩ. „Учебната година там струва 50 000 долара. Не можех да причиня това не семейството си, баща ми беше готов да се зароби със заем. Казах им, че ще работя, докато не ми дадат пълна стипендия. След два месеца кореспонденция по мейл от „Бъркли” казаха, че са готови да ми дадат пълна стипендия ако се уча добре първата година. Умрях от кеф, не можех да повярвам!“, изповяда се тогава Крис.

Междувременно съвсем скоро той ще пусне на пазара и първия си краткосвирещ албум. „Напълно готов е, предали сме всичко, което зависи от нас, но все още нямам право да издавам никакви подробности, включително и кога ще можете да го купите. Успях обаче да го пусна на някои близки приятели и те казаха, че това е най-доброто нещо, което съм правил някога“, ентусиазиран е певецът, като обещава, че през лятото ще се завърне на българска територия за фен среща и концерт.

Сред звездните абитуриенти тази година е и поп дивата Тита. Любимката на Криско отпразнува повода в родния си град Силистра, смени две рокли, а неин кавалер бе приятелят й Викторио. „Славата не ми е пречила в училище. Знам къде е границата. След време, дори да станеш най-големият в света, трябва да си винаги човек с хората“, категорична е певицата, която се дипломира от езиковата гимназия „Пейо Яворов“ в Силистра. През новата учебна година Христина Христова, както е истинското име на звездата, възнамерява да учи бизнес специалност.

До 12 през последните дни броиха и близнаците на мустака на народа Милко Калайджиев – Александър и Антонио. Двамата завършиха езиковата гимназия "Асен Златаров" в Хасково. Антонио вече е приет да учи архитектура в София. На Алекс обаче му предстоят изпити по биология и химия, с които ще кандидатства медицина в столицата или във Варна. „Забранил съм им да стават изпълнители. Пеят фалшиво. Можех да помоля Криско да направи едно парче за двамата, на рапър не му трябва да пее“, намигна по време на празника изпълнителят на „Готина си“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !