Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Криско става вафла за 45 стотинки

отпечатай новината

29.05.2018 11:38 | Видян 1709 пъти

Криско става вафла за 45 стотинки

Лицето и името на Криско се появиха на вафла, а цената е 45 стотинки за обикновена, а с фъстъци – цели 65 стотинки. Рапърът наскоро обяви, че готви изненада в сферата на хранително-вкусовата промишленост, но дори феновете му не прогнозираха сладкото изкушение.

За новото си начинание той се похвали с кадри в социалните мрежи.

„Не съм си представял, че ще направя вафли. Направих! Мега вкусна и бясна - Бясна вафла Криско“,

гласят думите му.

Очертава се напрегнат сезон за Криско, тъй като манията по танца към песента му със Слави Трифонов „Гледай как се прави“ го провокира да стартира конкурс. От дебюта на парчето преди около месец, хитмейкърът от Габрово е получил над 1000 клипчета от почитатели с нов прочит на движенията. Благодарен за ентусиазма на меломаните, изпълнителят на „Базука“ публикува по 10 от тях на ден в профила си в Инстаграм и отличи три кратки видеа за победители, като на едно от тях танцуват момичета в народни носии. За награда, те получиха биографичната му книга „Пътят нагоре“.

Междувременно Криско се готви за концерта MTV Presents Varna Beach, където ще подгрява звездата Рита Ора и рапъра Redfoo, прочул се с инфантилно чаровния хит Wiggle Wiggle Wiggle. Единият от идеолозите на LMFAO за втора поредна година ще се включи във фестивала, а за Рита това ще е първа среща с българска публика. Другите родни изпълнители, които ще застанат под светлината на прожекторите в морската ни столица, са тийнсензацията Дара, антилопата на БГ попа Тита, дуото Павел и Венци Венц и победителките от последния сезон на X Factor 4Magic. Очаква се мащабното шоу на плажа да струва над 2 милиона евро.

Скоро Криско ще обяви нов артист в лейбъла си „Адаманд“, където вече се изявяват Тита, Боро Първи и Димчо.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !