Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ани Ленъкс иска да запази артистичното си присъствие и на 54

отпечатай новината

20.02.2009 10:15 | Видян 1790 пъти

Ани Ленъкс иска да запази артистичното си присъствие и на 54

В средата на 80-те, когато певицата Ани Ленъкс носеше мъжки костюми, ниско подстрпгана оранжева прическа и отговаряше на постоянни въпроси за мъжко-женския си образ, тя отговори на всичко това като дойде да пее на церемонията по връчване на наградите „Грами“ в пълната си форма.

Сега, след четири самостоятелни албума, развод, и нов диск с най-доброто през годините, родената в Шотландия откровена певица, която бе споходена от славата за пръв път като половинката на дуета „Юритмикс“ заявява, че тези времена отдавна не са на мода. „Това вече е минало“, отсича звездата. Но 54-годишната Ленъкс, чието първо ретроспективно CD "The Annie Lennox Collection" има американска премиера тази седмица заявява, че все още има желание да поддържа имиджа си на артист на границата на поп музиката и културата, а също и на властна жена.“Все още искам да бъде могъщ изпълнител, силна жена.

Нейният албум с 14 заглавия включва хитове като "Walking on Broken Glass", "No More I Love You's", "Why," и две нови песни, сред които "Shining Light" – кавър на най-добре продавания сингъл през 2001 г. на ирландския рокер Аш. Албумът, който тя нарича „дълбок поклон преди да направя следващото нещо“ е последният със звукозаписната й компания, с която работи от 30 години, Sony BMG, и тя трябва да сключи договор с друг лейбъл.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !