Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Гал Гадот ще води Евровизия 2019

отпечатай новината

29.05.2018 12:25 | Видян 1635 пъти

Гал Гадот ще води Евровизия 2019

В ролята на водеща за следващото издание на престижния конкурс „Евровизия“ ще видим актрисата Гал Гадот, съобщиха ТАСС. Поканата звездата от блокбастъра „Жената чудо“ е получила от израелската Обществена корпорация за радио и телевизионно разпространение.

Чаровната брюнетка още не е приела категорично предложението, тъй като графикът й е много натоварен, но близки до нея издават, че няма как да пропусне такава възможност.

„Евровизия 2019“ трябва да се проведе в родината на Гадот, тъй като за тазгодишен победител бе излъчена Нета Барзилай с изпълнението на песента Toy. Това е четвърти триумф в рамките на музикалния форум за Израел, след като грабнаха златото още през 1978-а, 1979-а и 1998 г.

Има обаче шанс домакинството за 2019 г. да бъде прехвърлено на страната, останала на второ място – Кипър. Това става ясно от писмо на EBU до израелското правителство, в което се съобщава, че до рокадата ще се стигне, ако останалите страни, участващи в „Евровизия“ бойкотират конкурса. Наскоро Ирландия, Швеция, Обединеното кралство и Исландия обявиха своето решение, че ще се оттеглят заради силния политически натиск, ако домакин на събитията догодина стана Йерусалим.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !