Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Емилия претърпяла катастрофа на същото място преди 7г.

отпечатай новината

29.05.2018 13:37 | Видян 3729 пъти

Емилия претърпяла катастрофа на същото място преди 7г.

Явно черна прокоба виси над фолкпевицата Емилия. За втори път прекача трапа като по чудо.

Зверската катастрофа, която стана навръх 24 май на магистрала „Тракия“, е втора за певицата. През 2011 г. изпълнителката на „По-силна ставам“ катастрофира на същото място, по същото време и цяло чудо, че се отървава с леки охлузвания. Този път тя и годеникът й Жорж Башур се измъкват с леки коремно-гръдни и лицеви травми. Не такава съдба сполетя доведения син на чалга дивата – 19-годишния Феди Башур, който издъхна в неделя, писа „Шоу“.

Емилия тъкмо намери щастието в личен план, за което винаги е мечтала, кариерата й потръгна стремглаво нагоре и една минута малшанс на пътя разруши всичко. Причината за катастрофата, при която Феди шофирал колата, возейки баща си и изпълнителката, е навлизане с висока скорост от суха в мокра настилка, което се нарича „аквапланинг“. Пътували са от Пловдив към Стара Загора за бала на племенника на фолкдивата. Два дни Феди е бил на апаратно дишане, но лекарите не са давали надежди, че ще овладеят състоянието му. Дори прогнозираха, че ако оцелее, ще остане инвалид.

„Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг,който предизвика тази тежка катастрофа...“, гласи част от поста на Емилия в Инстаграм.

През 2011-а Емилия е участник в друга зверска катастрофа, пътувайки отново по магистрала „Тракия“, но на път за Бургас. Тогава звездата била зад волана и карала с 200 км/ч.

„При катастрофата карах с доста по-висока от позволената скорост“, призна тогава тя. „Когато полицаите дойдоха, казаха, че при такъв удар в мантинелата тя направо влиза в самата кола и много рядко се случва да останеш без травми или без да се случи най-лошото… Мога да кажа, че живея втори живот… Аз катастрофирах точно на „Св. Св. Константин и Елена“. Преди не вярвах много-много в такива неща, но сега наистина вярвам, че Господ, най-вече тези двама светци, са ме пазили. Всички ми казаха, че трябва отсега нататък всяка година на този ден да давам курбан. Не е случайно, че са точно Елена и Константин – щяла съм да се казвал Елена, така е името на баба ми“, сподели при първия инцидент Емилия.

От фирма „Пайнер“ са отменили всички участия на певицата. Повечето от тях ще бъдат покрити от нейни колежки, които й влизат в положение и стискат палци всичко да е наред. 

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !