Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бербо опозори Кръстника

отпечатай новината

30.05.2018 13:33 | Видян 2140 пъти

Бербо опозори Кръстника

Димитър Бербатов не става за мафиот! За актьор също. Спортистът бе разкритикуван за актьорските си умения в Революция Х, след премиерата на филма.

Феновете са на мнение, че Бербо е твърде слаб за мафиот, а освен това е бил и силно притеснен пред камерите. „Пълно дърво и е много притеснен. Чак ти става неудобно като го гледаш”, пишат фенове в отзиви за филма.

В лентата Бербатов играе мафиота Карваджо, който върти сделки с дрога край морето, но образът му е крайно неубедителен. Въпреки това актьорския му дебют бе похвален от световните медии, като някои от тях дори го поздравиха възторжено.

„Ерик Кантона, Вини Джоунс, а сега и Димитър Бербатов. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед вече може да се похвали с първи стъпки в киното. Нещо повече–на екрана той изглежда също толкова брилянтно небрежен, колкото и на терен”, пише известно английско издание.

В трейлъра на филма Бербатов загатва за силна роля, но истината се оказа по-различна. Феновете са убедени, че му липсва убедителност на образа, освен това други звезди, които също правят дебюта си в лентата като актьори – Люси Иларионов и Гери–Никол, демонстрират изненадващо по-висока артистичност, пише България днес.

При все това Бербатов е демонстрирал доста по-добри умения като Кръстника пред камерите, но в домашни условия. Преди мача си срещу Звездите на Фиго, Митко се превъплъти в ролята на Кръстника от едноименния филм в забавно клипче с дъщеря си Деа, в което се справя доста по-добре, отколкото в Революция Х.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !