Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джулия Робъртс награждава Джордж Клуни

отпечатай новината

01.06.2018 09:48 | Видян 1983 пъти

Джулия Робъртс награждава Джордж Клуни

Знаковата усмивка на Холивуд Джулия Робърст ще връчи награда на близкия си приятел и чест екранен партньор – Джордж Клуни.

Звездата от Хубава жена ще има честта да даде на 57-годишния актьора едно от най-големите отличия в киното - приза за цялостно творчество на Американския филмов институт.

Клуни бе обявен за носител още през октомври миналата година, което го прави 46-ия лауреат на наградата.

В списъка с ленти, в които знаменитото дуо си партнира, влизат Бандата на Оушън и Пулсът на парите, като красавицата се разписа с участие и в режисьорския дебют от 2002 г. на Клуни - Самопризнанията на един опасен ум.

Междувременно холивудският ас още се бори с трудностите да си родител и то на близнаци. Звездният татко призна, че задълженията му покрай малките Александър и Ела не са много, но са достатъчно за да го изморят.

„В момента работата ми е да сменям памперси и да се разхождам. И просто трябва да чистя повърнато от костюмите си. Преди беше моето повръщано, но сега е на близнаците“, изповяда се преди време в интервю пред Associated Press той. Нежната му половинка – адвокатката Амал обаче го засенчвала в начинанието да храни и подсушава малчуганите.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !