Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Деси Радева скочи на Капките

отпечатай новината

01.06.2018 12:19 | Видян 2298 пъти

Деси Радева скочи на Капките

Първата дама на България Деси Радева се оказа запален фен на Като две капки вода. И то дотолкова, че дори разкритикува изпълнението на победителя Славин.

„Славин ме изнервя някак си. Моите уважения към него, но... половин тон го делеше! От него чувах само високи тонове, но не видях изграждане на образ”, скочи съпругата на държавния глава.

Деси Радева е запалена рокаджийка и изпълнението на Славин на Хайуей стар на Иън Гилиън от Дийп Пърпъл, не остана незабелязано от нея.

По думите ѝ, по време на цялото предаване Славин, не е успял да се слее с „героя” си на сцената, за разлика от други състезатели в Капките.

Като фен на рока Радева дори илюстрира как правилно трябва да се интерпретира любимият ѝ изпълнител – с видео от изпълнение на неин близък приятел – Ясен Димитров.

Съпругата на Румен Радев призна, че е имала собствен фаворит за голямата награда в шестия сезон на шоуто – сребърният победител Иван Юруков, пише България днес.

Съпругата на президента е поклонник на рок музиката и легендарни банди като Дийп Пърпъл, Моторхед и Уайтснейк, но преди време обяви, че Дейвид Ковърдейл е бил първата ѝ ученическа любов, затова и се възмущава, когато някой издевателства над любимите ѝ парчета.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !