Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха

Поп певицата Кейти Пери и актьорът Орландо Блум скоро ще...

Най-големият круизен кораб акостира в...

Симфония на моретата от Ройъл Карибиън Интернешънъл е...

Катрин Вачева стана Woman of thе Universe 2018

отпечатай новината

01.06.2018 12:49 | Видян 937 пъти

Катрин Вачева стана Woman of thе Universe 2018

Катрин Вачева стана Woman of thе Universe 2018 в Колумбия, след като бе избрана единодушно от журито за най-красива сред претендентките. Родната моделка буквално срази конкуренцията с перфектни мерки и изключително добра подготовка за конкурса, който е и вторият по големина в световен мащаб след Мис Свят.

Първо и ексклузивно пред ШОУ Катрин споделя само малка част от вълнението да носи на главата си престижната корона. „Изключително съм развълнувана и горда! Чувството е неописуемо, все едно имам рожден ден, поздравите са толкова много”, бяха първите думи на Вачева от Колумбия.

Разбрахме, че освен Жена на вселената 2018, тя е наградена и със специална лента за Перфектна фигура. Правилата на конкурса били от строги по-строги – по време на целия престой от близо седмица там, всяка крачка на всяко от момичетата се следяла буквално под лупа и съответно видео заснемана.

В рамките на няколко тематични дни всяка една от претендентките е трябвало да покаже не само манекенските си мерки, но и своите личностни качества, както и умение за адаптация в различни социални ситуации. Конкурсът бил и със специална кауза под надслов: Не на домашното насилие над деца.

Именно за нея още преди да замине за Колумбия, Катрин подготвя дълга презентация с богат снимков материал, с която в крайна сметка впечатлява много комисията. Впечатлява дори и главнокомандващия на военноморския флот, на когото подарила сувенир от България с традиционни за фолклора ни мотиви, сред които присъствало и любимото на всички чужденци розово масло.

Посещението там било задължително за всички момичета. На типично българско звучене Вачева залага и на самия финал – излизайки на сцената с пиринска носия. И дори хвърля към публиката три рози, които решава импровизирано да откъсне малко преди да излезе на сцената.

„Това е най-ценното, което ще покажа на финала. Роклята, с която ще впечатля! Ще гледам да бъда различна всяка вечер и ще се старая усмивката да не слиза от лицето ми”!, бе споделила Вачева пред нас броени часове преди да замине за Колумбия. И ето, че наистина успя!

Любопитна подробност, която буквално изумява Катрин е, че вместо с традиционното за такива конкурси усмихнато лицемерие, след финала тя бива заляна с позитивно отношение и от страна на останалите момичета, и от страна на медии и организатори на събитието.

„Всички момичета си помагахме през цялото време, усещаше се супер сплотеност, което иначе е нехарактерно за такъв тип конкурси. Възхитена съм от това отношение! Когато обявиха името ми на финала, всички момичета се втурнаха да ме прегръщат, правеха ми снимки, клипчета, за да ми остане като спомен.

Казаха ми, че са много впечатлени от подготовката ми, като цяло от отношението, което съм имала от самото начало. Много е приятно, че през цялото време всички се държахме изключително приятелски една с друга”.

Веднага, след като награждават Катрин в нейната категория Мис, слагат корона и на главата на Мисис Русия – в категорията за омъжени жени. Малко преди да се окичи с короната на Woman of thе Universe 2018 пък, се оказва, че майката на Катрин сънувала този успех. Събудила се посред нощ и не успяла да заспи до сутринта от мисли за дъщеря си, докато накрая не научила лично от нея по телефона за радостния развой на събитията. В Колумбия Катрин заминава заедно със своя приятел.

Преди да се проведе финалния тур на конкурса претендентките за короната също влезли в ролята на оценяващи. Станали част от жури на детски конкурс за красота. Именно на него Катрин се сприятелява с едно от момиченцата – 5-годишната Мария Хосе, която има изключително тежка лична история. Баща ѝ е убит при полицейска акция, защото бил наркодилър, а майка ѝ е в затвора.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !