Лудост ли беше стилът на Приянка...

Две грандиозни сватби не стигат за Приянка Чопра....

Страсти и вълнения съпътстваха...

Радостни възгласи, сълзи, истерични сцени, бурни...

Щерката на Сашка Васева се прави на Сузанита и Гери-Никол

отпечатай новината

01.06.2018 13:05 | Видян 1224 пъти

Щерката на Сашка Васева се прави на Сузанита и Гери-Никол

След Гери-Никол дойде Сузанита, а след Сузанита е ред на Христина-Елена.

Това име може да не ви е познато, но това е само защото Христина-Елена е в четвърти клас. Тя е дъщерята на Сашка Васева и иска да стане певица. Детето вече тръгна по стъпките на легендарната си майка, малката се снима в клипа към парчето Хитът на сезона.

„Аз съм в четвърти клас и харесвам рап. Гери-Никол харесвам, Криско също…“, заяви детето, цитирано от България днес.

Сашка Васева се гордее с амбициозната си дъщеря и заяви, че веднага е готова да ѝ помогне, в случай че Христина–Елена избере кариера на певица. „Сцената ми е донесла на мен най-прекрасните изживявания. Била съм много щастлива с публиката винаги досега! Ако трябва да я посъветвам, бих ѝ казала: „Да, развивай се, но усети кое най-силно те влече!“. Да усети къде е нейният талант!“, казва Сашка.

Проблемите с очите на блондинката обаче остават все така нерешени, споделя Васева. На този етап заболяването на зрителните органи било нелечимо. Сашка дори помоли всеки, който знае някакъв лек и цяр, да ѝ помогне – било със съвет, било с препоръка.

„Ако бях останала в Пайнер, сега щях да съм царица там. От моя си акъл патя цял живот“, кахъри се тя и признава, че именно напускането на фирмата е най-сериозната ѝ грешка в живота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !