Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мегз избра новите Ангели

отпечатай новината

01.06.2018 14:04 | Видян 3505 пъти

Мегз избра новите Ангели

Топ дизайнерката Мегз по традиция и тази година определи чрез проекта си Ангелите на МЕГЗ кои са най-популярните красавици в социалните мрежи у нас.

Тази година Каканашева е решила да не залага само на инстаграм хубавици, а на момичета с повече съдържание, както се изрази самата тя в свое стори. Проектът събира 6 момичета, чиито обща аудитория в социалните мрежи, плюс тази на МЕГЗ надвишава 1 милион.

“За пръв път общата аудитория на проекта е толкова голяма. Тази година имахме много високи цени и момичетата са с двойно повече последователи от минали години” - разказа още носителката на Златна Игла.

Част от проекта тази година са: Бояна Генова или Стефания от хитовия сериал на Нова - София ден и нощ. Бояна е бивша плеймейтка, по настояще актриса и модел. Биляна Лазарова - хитова теен звезда и модел с международни постижения. Красавицата скоро се окичи с титлата Miss Teen International.

Петя Стоянова - модел и актриса също от риалити сериала София Ден и Нощ. Половинка на милионерския наследник Иван Динев. Диона - рапърка и актриса от уеб сериала Следвай ме. Ева - теен звезда и актриса от уеб сериала #КИФЛА. Сузанита - 15 годишната теен сензация е едно от най-коментираните лица у нас с каквото и да се захване.

За по-малко от няколко часа първият общ кадър на новите Ангели, на който те позират по розови халати обиколи инстаграм и събра хиляди лайкове, критики и поздравления, видя Хотарена. Мнозина ги харесват, други си осъждат, но безразлични определено няма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !