Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мегз като булка

отпечатай новината

04.06.2018 12:40 | Видян 1936 пъти

Мегз като булка

Топ дизайнерката МЕГЗ надяна булчинска рокля за най-новата си колекция от проекта Ангелите на МЕГЗ. Каканашева позира редом до най-популярните красавици у нас, които са в ролята на нейни шаферки.

От Нова Телевизия шушукат, че облеклото на най-популярната риалити звезда у нас не е никак случайно. Именно така щял да започне първи епизод на собственото й риалити “Кралицата на инстаграм”, което скоро ще започне да се върти из онлайн каналите на Нова. Мегз щяла да избяга от олтара и да осъзнае, че е родена за слава, пари и работа - не за дом и семейство. Така тя се превръща в Кралицата на инстаграм.

Този сюжет напомня на истинския живот на МЕГЗ, която припомняме на два пъти беше на крачка от олтара, но връзките й с двама от най-богатите и желани милионерски наследници у нас се развалиха с гръм и трясък.

Всичко около новото риалити на амбициозното миньонче се пази в дълбока тайна. Единствено се знае, че в момента тече кастинг за подбирането на момичета, които искат да участват в проекта. Това обявиха самата МЕГЗ и ангелите й чрез постове в инстаграм профилите си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !