Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Кайли Миноуг – от съседка до Принцесата на попа

отпечатай новината

04.06.2018 12:56 | Видян 2584 пъти

Кайли Миноуг – от съседка до Принцесата на попа

50 са новите 20! Или така е поне за Принцесата на попа Кайли Миноуг. Неостаряващото австралийско миньонче, което покори сърцата на целия свят със сексапила и авторската си музика, отбеляза юбилея си с гола снимка, прикрита само от китара, ново гадже и пищно парти в стил диско от края на 70-те.

На 28 май Кайли събра звездните си приятели в лондонския клуб „Chiltern Firehouse“, който е запазено място на знаменитостите. Певицата се появи в неотразима златна рокля, какъвто беше и дрескодът на цялата вечер. Тя прекара празника си в компанията на старите си колеги и приятели Джейсън Донован и Гай Пиърс, с които преди три десетилетия изгряха в сериала „Съседи“. Сред гостите бяха още телевизионният водещ Греъм Нортън, комедиантът Дейвид Уолямс и колегите ѝ от Scissor Sisters.

Точно в стила на Кайли, тя изненада с неочакван ход – доведе добре критото си до момента гадже – криейтив директорът на списание GQ Пол Соломонс. Първата публична поява на миньончето и медийния гуру беше загатната преди няколко седмици от изказването на певицата пред британския „Телеграф“: „Ще празнувам рождения си ден с парти, което не е в мой стил. С идването на 50 и фактът, че всичко върви добре и в правилната посока… мога да кажа, че намерих себе си отново и се чувствам удобно с това, което съм“. И няма как да е друго яче, след като си подари първото място в класациите с новия си албум Golden, в който прави лек завой към кънтри музиката.

Кайли е истинска звезда, проверена във времето. Единствено тя и Мадона успяват да запишат

номер едно сингли в класациите в три поредни десетилетия.

Състоянието ѝ се оценява на 64 милиона лири и е продала над 60 милиона копия от албумите си. Дори е удостоена с Ордена на британската имеприя през 2008 г. Само тази статистика стига, за да бъде обявена за Принцеса на поп музиката. Но за австралийката всичко започва далеч от музиката – с една болна амбиция на майка ѝ Керъл Джоунс. Още от съвсем малка неуморно я води по всякакви кастинги и упорството ѝ се увенчава с първа роля за невръстната Кайли, когато е едва на 11. Не след дълго на снимачната площадка на сериала „Семейство Съливан“ среща Джейсън Донован, с който няколко години по-късно не само ще направят истински фурор с поредицата „Съседи“, но и ще заформят особена любовна връзка. Отношенията им са маркирана от много раздели, изневери и призната завист. Това остава зад кулисите, а на екран епизодът, в който героите на двамата минават под венчило се превръща в най-гледания в Англия с над 20 милиона зрители. Дори това не може да заздрави връзката им и след поредната забежка на Донован, с когото сега са добри приятели, се разделят заради асистент-режисьорката на „Съседи“.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !