Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

НиЛо и Мегз във война за „дизайнерските“ си бански

отпечатай новината

05.06.2018 16:03 | Видян 2735 пъти

НиЛо и Мегз във война за „дизайнерските“ си бански

Най-недоволна от новата марка и линия бански костюми на Николета Лозанова - се оказа изявяващата се като дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз, пише седмичник.

Двете старлетки са в люта война коя ще спечели сърцата на възможно повече дами и клиентки с моделите си бански и нападките между тях не закъсняха.

Каканашева не издържа и тя избухна в социалните мрежи, предизвикана от новата си конкурентка на пазара:

"За 6 години доказах, че за мен не съществува думата невъзможно. Вдъхнових стотици жени и по мое подобие се създадоха десетки брандове, продукти, странички и бутици. И въпреки че всеки ден се намира кой да хвърли камък по мен и да ме залее с помия, аз винаги ще бъда първа в продаването и никога няма да спра да хвърлям усилията си в това да създавам и да ви заливам постоянно с новите си идеи", написа гневно Мегз.

НиЛо и Каканашева не спират да публикуват полуголи снимки, чрез които рекламират продуктите си, а в отговор на Миглена - Николета просто добави: „Когато не мога да открия най-доброто, тогава аз самата го създавам!“.

Потребителки в интернет обаче заявяват, че не им пука какво се опитват да им продават сексбомбите, тъй като в колекциите и на двете няма нищо дизайнерско и реално им пробутват стоки от евтин китайски сайт чрез напудрени силиконови снимки, минали освен всичко и през стабилна обработка с фотошоп.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !