Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Уди Алън иска да е лице на #MeToo

отпечатай новината

06.06.2018 12:05 | Видян 1180 пъти

Уди Алън иска да е лице на #MeToo

Американският режисьор Уди Алън смята, че е достоен да е лице на движението #MeToo, което възникна след скандалите за сексуален тормоз в Холивуд. Той е категоричен, че е достоен вдъхновител на кампанията, тъй като през 50-годишната си кариера е работил със стотици актриси и държанието му към тях е за пример.

Въпреки себеоценката му, името на Алън също намери място в списъка със „сексуални хищници“.

„Бях обвинен от една-единствена жена във връзка с отглеждане на деца. Бях завлечен в калта. Голям поддръжник съм на движението #MeToo“, сподели пред аржентинската телевизия Канал 13 той.

Режисьорът беше обвиненен в сексуални посегателства над доведената си дъщеря Дилън Фароу през 1992 г., когато тя е едва на 7 години. През 2014 г. момичето възобнови обвиненията. 82-годишният Алън дълго време отхвърляше тези твърдения. След две отделни разследвания, продължили няколко месеца, режисьорът не бе подложен на съдебно преследване.

"По-големият брат на Дилън - Моузис казва, че е виждал майка им да й втълпява, че съм опасен сексуален хищник. Изглежда това е проработило и за мое съжаление, Дилън наистина вярва в това, което казва. Въпреки че семейството на Фароу цинично се възползва от възможността, открила се чрез движението Time’s Up, отново да отправя дискредитираните си обвинения, това не ги прави по-верни днес, отколкото в миналото.

Никога не съм блудствал с дъщеря си, както в това се убедиха всички разследвания преди четвърт век“, заяви наскоро той.

Източник: Монитр
Снимка: WDEF

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !