Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ариана Гранде свали грима!

отпечатай новината

06.06.2018 13:53 | Видян 1752 пъти

Ариана Гранде свали грима!

Ариана Гранде е новата корица на британския Vogue и вече предизвика маса вълнения сред феновете. 24-годишната певица не прилича на себе си с руси коси и подчертани лунички и според почитателите ѝ е далеч по-красива натурална.

„Тя е толкова различна!“, „Направили са ѝ натурален грим. Изглежда невероятно!“, „Това е невероятно красива снимка!“, „Амин. Обожавам косата ѝ свободно пусната, изглежда невероятно“ – тези и много други подобни коментари наводниха Twitter минути, след като корицата бе показана публично.

Феновете на Ариана видимо са силно впечатлени от факта, че тя се е отказала от емблематичната си конска опашка и очна линия. Гранде е изрусила косата си с помощта на стилиста си Крис Еълтън и за пръв път показва открито луничките си. Междувременно пред медията хубавицата сподели, че бомбената атака по време на концерта ѝ на Манчестър Арена ѝ е докарала посттравматичен стрес.

На 22 май миналата година камикадзе детонира експлозив, който уби 22 души минути, след като тя приключи последното си изпълнение на сцената. Звездата сподели, че мислела, че никога повече няма да може да излезе на сцена.

„Не мислех, че ще мога да говоря за това без да се разплача“, коментира прясната блондинка.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !