Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Росен Петров и Слави не си говорят

отпечатай новината

20.02.2009 15:15 | Видян 7819 пъти | Гласували 1

Росен Петров и Слави не си говорят

Първи гост във вечерното предаване по ТВ2 днес е дългогодишният сценарист в „Шоуто на Слави”, водещ и продуцент на „Операция Слава” – Росен Петров. Той ще подари на Азис цял куп с огромни исторически книги, а певецът на свой ред ще му върне жеста, като му връчи едно жълто паве поради слуховете, че Петров ще влиза в политиката. „Политиката е нещо прекалено сериозно за млад човек като мен, едва на 38 съм”, ще заяви гостът.

Пред Катето и Васко Росен Петров разказва защо е изкушен от историята и как се е появила идеята за новото историческо предаване, чийто продуцент и водещ е. Оказва се, че двамата дядовци на Росен Петров са участници във войната, а единият му прадядо е загинал в Македония по време на Първата Световна война. Още от детство покрай техните разкази той започва да се интересува от исторически теми, а и завършва Националната гимназия за древни езици и култури с профил история.

На въпрос на Азис възможно ли е хората да мислят за патриотизъм при условие, че не могат да си платят парното, Петров отговаря, че и по времето на Руско-турската война хората са имали проблеми, имало е богати и успели българи в странство, които са се връщали, за да се жертват за родината. Всъщност идеята на неговото предаване е да извика патриотични чувства у всички сънародници.

На питане на водещия на вечерното шоу по ТВ2 какво мисли Слави за проекта, бившият съдружник на Трифонов коментира: „Ако Слави, гледа предаването, би трябвало да го харесва”,  и разкрива, че не си говорят с Дългия, даже не се чуват и по телефона.

„Не сме се карали, имам най-добри чувства към Слави, който е възпитал и формирал много неща в мен”, обяснява Росен Петров, като допълва, че е имал нужда от промяна след такъв дълъг период съвместна работа.

„В България всичко е лично, ако можеше да не е лично, екипът който правеше „Ку-Ку” и „Хъшове” щеше да е същият, а и нямаше да се появят предавания като „Комиците” и „Сървайвър”,  заключава  Петров. Той разказва, че докато Класическатта гимназия му е дала по-общ кръгозор за живота, то школата в Симеоново го на научила на по-конкретни неща - да анализира и преценяват хората.

„На 38 години съм, ерген и имам гадже”, разкрива продуцентът, като подчертава, че живее прилично и в България богатството е хипотетично.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !