Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

No Orders x Playa Stories ни потапя в мистично изживяване

отпечатай новината

06.06.2018 16:42 | Видян 1919 пъти

No Orders x Playa Stories ни потапя в мистично изживяване

Концептуалният бранд No Orders отвежда публиката към едно истинско магическо пътешествие на съзнанието, в което през последните месеци се потопиха стотици любители на музиката и изкуството.

Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, които творят, променят и чупят обществените стереотипи и изразяват себе си, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване артисти.

През това лято No Orders представя събитията от поредицата Playa Stores, които са вдъхновени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката едно вълнуващо сюрреалистично преживяване. Всички гости на Hacienda Beach-Лозенец ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти.

Смелата идея, която идва от сърцето на No Orders общността е чрез поредицата Playa Stories да принесат духа на легендарния фестивал Burning Man в България, който дава свободата да изгубиш и намериш себе си едновременно чрез музиката и изкуството.

No Orders x Playa Stories ще очаква любителите на изкуството във всички негови измерения на на 11-ти, 18-ти и 25-ти юли, както и на 15-ти и 22-ри август в Hacienda Beach-Лозенец – един от най-популярните клубове на българското Черноморие. Резидент на No Orders x Playa Stories е Diass, а специален гост на 25-ти юли ще бъде горещата палестинка Nour, базирана в Тулум, Мексико от където пътува по цял свят за своите участия.

Тя добива популярност със своето неподправено и неповторимо сценично присъствие, а в сетовете си представя завладяващ и докосващ Deep House с ясно изявена нотка на ориенталски елементи и вокали. По време на четвъртото събитие No Orders x Playa Stories на 15-ти август, организаторите ще срещнат публиката с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning Man – Concret.

Част от артистичният колектив на Mayan Warrior, музикалната стилистика на Concret преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии. No Orders x Playa Stories e копродукция  на Пламен Василев – Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България и Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е била част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиза, Мексико, Ню Йорк и много други.

Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости.

До момента специални гост диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция. Сюрреалистичното преживяване, вдъхновено от магията на фестивала Burning man, в която No Orders x Playa Stories ще пренесе всички гости на Hacienda Beach-Лозенец ще провокира силно сетивата и съзнанието с допълнителни активности по време на партито като гледане на карти таро, flea market за ръчно направени бижута, дрехи, винтидж базар, реализиран от Frea.bg, art corner и вдъхновяващи изпълнения.

Снимка: Ивайло Данаилов

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !