Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Щракнаха Кендал Дженър да се натиска с брата на Джиджи и Бела Хадид

отпечатай новината

06.06.2018 17:27 | Видян 2507 пъти

Щракнаха Кендал Дженър да се натиска с брата на Джиджи и Бела Хадид

В последните седмици името на Кендал Дженър бе свързвано със звездата на NBA Бен Симънс. В понеделник вечерта обаче, моделът имаше очи само за друг мъж – Ануар Хадид, 18-годишният брат на най-добрите ѝ приятелки Джиджи и Бела Хадид.

Двойката е засечена да се целува по време на парти след модните награди CFDA в Ню Йорк. От кадри на двамата се вижда, че Кендал е седнала в скута на младия мъж и го в обгърнала с ръце.

По-късно Дженър сподели снимка на ръцете на Ануар, на които се виждат няколко татуировки, в допълнение с излющен черен лак и няколко сребърни гривни. На една от тях е изписано “Обичам те, ангелче”, а на другата: “ODXX 22.”

През изминалата година Ануар започна връзка с актрисата Никола Пелц, която обаче не го придружи на наградите CFDA. Това провокира предположенията, че двамата са се разделили. Още повече, че двамата са били видяни за последен път заедно на публично място в началото на май на събитие на Прада в Ню Йорк. Според TMZ те съвсем наскоро са се разделили.

Кендал и Ануар са приятели от дълги години и често могат да бъдат видяни в една компания на различни партита в Ню Йорк и Лос Анджелис.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !