Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Николета се изкъпа във вана с мляко

отпечатай новината

07.06.2018 11:25 | Видян 1105 пъти

Николета се изкъпа във вана с мляко

Николета Лозанова дори и да не е в България, продължава да трупа пачки от стотиците ангажименти, които е поела към различни клиенти, които държат именно тя да рекламира продуктите, които произвеждат и продават. И понеже е кралица на провокациите, усетът й за успешен маркетинг стигна и до там, че да се потопи без дрехи във вана, пълна с бяла течност, видя HotZona.

Вероятно веществото е козметичен, хидратиращ разтвор на съответната марка, която Ни Ло споменава в поста си. Но мнозина я сравниха с горещата Клеопатра, която обожава да си взима душ във ваната само ако е напълнена с мляко.  

На кадъра Лозанова леко е загатнала извивките на задните си части и е разкрила част от гърдите си. Само преди ден половинката на Ники Михайлов показа, че не само в банята, но  и в басейните обича да се къпе чисто гола.

На морския плаж обаче е „по-обрана“ и поне нахлузва монокини. Като стана дума за бански костюми, Николета се похвали в мрежата, че е била наясно, че брандът й за плажни облекла NL FOR YOU ще бъде успешен, още преди артикулите му да бъде пуснати на пазара. Но се оказва, че резултатите, идващи само от 2-седмична дейност, са надскочили първоначалните й нагласи.

„Признаваме си обаче, че не очаквахме такива мащаби на поръчките, с които превърнахте цели 8 модела за отрицателно време в тотални бестселъри!“, поясни гордо настоящата бизнесдама.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !