Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Никол Кидман е загубила дете

отпечатай новината

07.06.2018 16:32 | Видян 3327 пъти

Никол Кидман е загубила дете

Докато още била омъжена за актьора Том Круз, тя е преживяла спонтанен аборт. “От мига, в който се омъжих за Том, исках да имаме деца. За съжаление загубихме бебето почти веднага, беше много травмиращо. Тогава дойде идеята за осиновяването. Майка ми има осиновена сестра, така че винаги тези неща са били част от семейството ни и нямах притеснения. Е, не предполагах, че животът ми ще се развие така, но не съжалявам.” Режимът на Никол Кидман и правилото 80-20

Впоследствие Кидман и Круз осиновяват две деца – Изабела и Конър. Години по-късно пък Никол се сдобива и с две биологични деца от съпруга си Кийт Ърбан, с който са заедно от 2006-та година. “Болката е огромна, но и облекчението и радостта, след като си успял, са огромни. Когато най-сетне имаш свое дете си отдъхваш и си толкова щастлив.”

Това обаче не е първата трагедия в живота й. Когато е едва на 23 г. тя забременява, но бременността се оказва извънматочна и трябва да бъде прекратена. “Познавам много добре този копнеж, копнежът да имаш дете и болката от загубата. Мъката след аборта е нещо, за което не се говори достатъчно, а много жени минават през това,” споделя актрисата.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !