Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Кристин Илиева с първи коментар за катастрофата и Дивна

отпечатай новината

08.06.2018 12:24 | Видян 2245 пъти

Кристин Илиева с първи коментар за катастрофата и Дивна

"Най-тежката болка мина. Имаше моменти, в които просто нямаш глас от болка. На моменти още съм в шок какво ми се случи и какво преживявам. Всичко помня, адреналинът ме държеше. Това може би е главното нещо, което ме спаси". Такава разтърсваща изповед направи пред Нова телевизия моделката Кристин Илиева, която пострада изключително тежко при катастрофа с певицата Дивна.

"Имам много фрактури и откъснато месо по десния крак. Пожелавам на никого да не изпитва тази болка и това, през което минах.

Бях свикнала с обезболяващите. Когато отидох в Турция и там разбраха какви обезболяващи са ми били давани казаха, че няма да стане така и ми дадоха по-леки.

Бях се пристрастила към обезболяващите. В 8 часа почвах да пищя и да рева, че искам обезболяващи, бях станала като наркоман", призна Илиева.

Всичко се случва с причина, сигурно за да ме направи по-силна, защото аз усещам колко по-силен характер ставам и колко  повече доброта има в мен.

Ще ми бъде трудно, ще се боря, ще бъде тежко, но ме чака нещо хубаво отвън. Лечението ми е 50% вяра и аз вярвам, че ще се оправя. Аз искам да се разхождам с приятели, да се забавлявам, да си вдигна братчето или сестричката. Не мога да предам себе си, семейството", заяви още моделката.

"Простила съм на Дивна за това, което стана, защото знам, че не го е направила нарочно. Просто е невнимание", завърши красавицата.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !