NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева в...

На 25-ти април, четвъртък, „Приказката продължава“ с...

Рапърът Димчо с морска сватба за 30 бона

отпечатай новината

08.06.2018 13:53 | Видян 2683 пъти

Рапърът Димчо с морска сватба за 30 бона

Варненският рапър Димчо Емилов, известен като Dim4ou, вдигна скъпарска лятна сватба със своята годеница Веселина Стоянова, научи HotArena.

Партито се състоя във Варна миналата вечер, а по данни на негови близки – изпълнителят е пръснал над 30 хилядарки за празненството.

Двамата си казаха официално „Да“ пред приятели и гости под специално изградена сватбена арка. След това всички гости пуснаха бели балони в небето, а младоженците казаха сватбените си клетви, като си обещаха каквото и да се случва, да не спират да се обичат. След това купонът продължи в местен ресторант, където гостите се забавляваха до ранните часове на нощта, писа „Телеграф“.

Много от колегите на Димчо поздравиха младото семейство с песен, а булчинският букет се озова в ръцете на близначката Алекс. Освен със сестра си Влади, тя бе на сватбата и с половинката си.

С подготовката на сватбата се бе заела булката. Двамата се запознали преди 5 години, когато той живеел при баба си в малка стая и имал само един чифт обувки, много дългове и 20 лв. в джоба.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !